Voda kangen

Kangen v japonštině znamená “návrat k původu”. 
Kangen Water® je alkalická voda produkovaná alkalickými ionizátory a filtračními stroji Enagic. Kangen Water® se v Japonsku používá již více než 50 let k obnovení přirozeného alkalického stavu těla. 
Tyto stroje mohou transformovat vaši běžnou vodovodní vodu na zdravou, svěží, chutnou alkalickou, pitnou vodu. Kangen Water® je lepší než voda z vodovodu a balená voda.  Kangen Water  pomáhá rodinám vyhnout se pití toxických chemikálií z plastových lahví. Stroje Kangen Water také poskytují pitnou vodu, která je bohatá na antioxidanty a má terapeutické vlastnosti.
Vzhledem k tomu, že nemoci nemohou prosperovat v zásaditém prostředí, jako je rakovina, která prospívá v kyselosti, má voda Kangen přírodní alkalické minerály, které okysličují krev, umožňují detoxikaci a snižují záněty v těle.

Kangen Water® má negativní potenciál redukce oxidace nebo-li ORP (Oxidačně Redukční Potenciál).

Kangen Water® neodstraňuje z vody minerály, které se ztratí při čištění balené vody.​

Rozhodnete-li se pít alkalickou vodu, pomůžete svému tělu vrátit se do vyváženého stavu. Kangen Water® je svěží, čistá a skvěle chutná. Je to další krok jak dosáhnout optimálního zdraví!

Vlastnosti vody kangen

Voda bohatá na vodík

Má vysokou koncentraci molekulárního vodíku (H2). Molekulární vodík působí jako účinný antioxidant, který se rychle šíří přes buněčné membrány a může redukovat volné radikály a potlačovat oxidační stres. V průběhu elektrolýzy se z vodovodní vody stává Kangen Water® bohatá na vodík.

Oxidace

Oxidační reakce v těle mohou vytvářet volné radikály, zatímco antioxidanty tyto reakce ukončují. Zvýšené množství oxidantů a nedostatečné antioxidanty v těle způsobují oxidační stres. Stálá dodávka externích zdrojů antioxidantů by měla být součástí každodenní stravy, aby se snížil oxidační stres a související poškození. Proto by se měl každý starat nejen o množství vody, kterou pijeme, ale také o kvalitu. Oba tyto faktory jsou zásadní pro naše blaho.

Alkalicita

Stejně jako u většiny věcí v životě začíná optimální zdraví rovnováhou. Naše tělo musí udržovat rovnováhu pH 7,365, což je mírně zásadité. K určení, zda je látka kyselá nebo zásaditá, se používá stupnice pH. Na této stupnici je 7.0 neutrální. Všechno nad 7 je považováno za alkalické a vše pod 7 je považováno za kyselé.

Negativní ORP (Oxidačně Redukční Potenciál)

Voda bohatá na vodík se vyznačuje negativním ORP. Vysoká hodnota ORP (v kladných číslech) znamená, že látka má vyšší oxidační potenciál. Obecně řečeno, pro lidi je kladná a vysoká hodnota ORP lepší pro vnější část těla (čištění a dezinfekce). Nízká hodnota ORP (v záporných číslech) znamená, že látka má vyšší antioxidační potenciál a je vhodná k pití. Stejně jako pH jsou hodnoty ORP důležitým aspektem pro stanovení kvality vody.

E-knihy o vodě Kangen

Zkušenosti lidí, kteří přístroje Enagic používají

Přečíst

Elektronická kniha o vodě Kangen a jejím všestranném využití

Přečíst

Objevte jak může voda změnit hydrataci rovnováhu elektrolytů zdraví ledvin stav pleti trávení detoxikaci organismu hladinu energie metabolismus celkové pH těla funkci imunitního systému |

Přejít nahoru